Lapland Hotels tarjoaa suunnistajille -20% alennuksen hotellimajoituksesta PROSUUNNISTUS-koodilla Lapland Hotels Äkäshotellissa ja Saagassa.

Lapland Hotels Äkäshotelli

Lapland Hotels Äkäshotelli tunnetaan sen ”kirkkomaisesta” ulkomuodosta, joka jatkuu läpi päärakennuksen. Laadukkaat lomahuoneistot tekevät hotellikokonaisuudesta Ylläksen monipuolisimman. Majoitushintaan sisältyy Aitojen makujen aamiainen, allasosaston- sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan.

Tarjous voimassa 29.7. -8.8.2021.

Varaa verkkokaupastamme osoitteesta: www.laplandhotels.com

Lapland Hotels Saaga

Kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga sijaitsee Ylläsjärven puolella, josta avautuvat upeat näköalat taivaan rantaan asti. Tunnelmallinen allasosasto porealtaineen ja höyrysaunoineen tarjoaa oivat mahdollisuudet rentoutumiseen laadukkaassa hotellissamme. Majoitushintaan sisältyy Aitojen makujen aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan Huomioithan, että kylpylän käyttö ei sisälly Chalet-majoituksen hintaan.

Tarjous voimassa 29.7. -8.8.2021.

Varaa verkkokaupastamme osoitteesta www.laplandhotels.com

 

Peurakaltio

Peurakaltio Tallikahvio ja Savottakämppä Aakenuksentiellä ovat jo pitkään palvelleet Ylläksen seudun ulkoilijoita ja muita kulkijoita. Nyt Peurakaltio tarjoaa majoitusta myös suunnistajille tunnelmallisessa savottakämpässä joko kahden hengen huoneissa tai makuusaleissa.

Majoitusvuorokauden hinta on 80€/ hlö

Hinta sisältää majoituksen ja liinavaatteet, saunan ja pyyhkeen ja aamupalan.

Lisämaksusta Päivällinen/illallinen 30€. Tilauksesta saatavilla myös palju.

Alueella toimii kahvila, josta mahdollisuus ostaa keittolounasta hintaan 15€.

www.peurakaltio.fi