Kilpailuohjeet on julkaistu – Tutustu kisakeskuksen palveluihin

Tunturisuunnistuksen kilpailuohjeet on julkaistu ja löydät ne sivuvalikon kautta. Ohjeisiin saattaa tulla muutoksia koronatilanteen tai -ohjeiden mahdollisista muutoksista johtuen. Ajantasaisen tiedon saat etusivun artikkeleita ja Tunturisuunnistuksen sosiaalisen median sivuja seuraamalla.

  • Muistathan ilmoittaa emitkorttisi numeron sekä täydentää muut mahdolliset puuttuvat tiedot ilmoittautumiseesi maanantain 2.8. aikana. Kilpailukeskuksen infossa ilmoittaminen maksaa 5 euroa / emitnumeron muutos. Asia kannattaa siis hoitaa ajoissa kuntoon.
  • Mikäli sinulla ei ole käytössäsi kimppakyytiä kilpailukeskukseen, pääset sinne myös järjestäjän maksullisella linja-autokuljetuksella Äkäslompolosta ja Ylläsjärven puolelta Lapland Hotels Saagalta. Kuljetus maksaa Äkäslompolosta 10 euroa / suunta ja Ylläsjärveltä 15 euroa / suunta. Tarkemmat tiedot kuljetuksesta, aikataulusta ja pysäkeistä löydät kilpailuohjeesta.

Tutustu kisakeskuksen palveluihin

  • Muksula toteutuu kilpailijoiden toiveesta myös kilpailukeskukseen savottakämpän tiloihin. Lapsi voi viettää muksulassa kilpailusuorituksen vievän ajan talkoolaisten hoivissa hintaan 20 euroa / päivä / lapsi. Ilmoita lapsi muksulaan viimeistään keskiviikkona 4.8. osoitteeseen yllaksen.rasti@gmail.com
  • Suunnistajan Kauppa palvelee kilpailukeskuksessa.
  • T:mi Seppo Keltamäki palvelee kilpailukeskuksessa.
  • Itse tehtyä ruokaa (Keittolounas 15 euroa) ja herkkuja ennen ja jälkeen kilpailusuorituksen tarjoilee Peurakaltion Tallikahvion isäntäväki.
  • Kilpailukeskuksessa on tarjolla myös tunnelmallista majoitusta savottakämpässä. Majoitushintaan (80 euroa/vuorokausi/henkilö) kuuluu liinavaatteet, sauna, pyyhe ja aamupala. Tiedustele majoitusta: Riitta Kekäläinen 040 514 6655 tai Hannu Kekäläinen 0400 722 733.

Kilpailun yhteistyökumppaneiden palvelut Äkäslompolossa ja Ylläsjärvellä

  • Upeiden yhteistyökumppaneidemme ruoka-, majoitus-, urheiluväline- ja muuhun tarjontaan pääset tutustumaan tämän tekstin oikealla puolella (mobiililaitteilla alapuolella) olevan logojonon kautta. Logoa klikkaamalla ohjaudut yhteistyökumppanin omalle verkkosivustolle.
  • Tervetuloa nauttimaan suunnistuslomasta Ylläksen tunturikyliin ja Peurakaltion kisakeskukseen!