Löydä itsesi tunturista – Kilpailukutsu on julkistettu

Pyhätunturin ja Äkäskeron ikimetsät, upeat laet ja tarkkuutta vaativat rinteet odottavat sinua. Elokuussa 2021 Ylläksen Rasti kutsuu sinut mukaan Tunturisuunnistukseen. Kilpailukutsu on julkistettu, ja löydät sen kolmella kielellä valikosta sekä alla olevista linkeistä. Lähtöjärjestelyihin yhteislähdön osalta voi tulla muutoksia koronatilanteen johdosta. Jos näin tapahtuu, asiasta tiedotetaan lähempänä kilpailuajankohtaa.

Lue lisää →

Ylläksen Tunturisuunnistus siirtyy elokuulle 2021

Ylläksen Rastin johtokunta päätti 23.4. siirtää Suomen Tunturisuunnistus -tapahtuman elokuulle 2021. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 1.–2.8.2020. Siirron tärkeimpänä syynä on terveys. Tuhannen osanottajan yhteislähtökilpailun järjestäminen arvaamattoman koronapandemian vallitessa olisi johtokunnan näkemyksen mukaan tarpeeton riski tapahtuman osallistujille ja talkoolaisille. Suomen valtioneuvosto on toistaiseksi kieltänyt yli 500 osallistujan yleisötapahtumat heinäkuun loppuun saakka.

Ylläksen Rasti tähtää vuoden jatkoajan turvin kohti yhä laadukkaampaa suunnistusjuhlaa Pyhä- ja Kukastuntureiden sekä Äkäs- ja sen lähikerojen komeissa tunturimaastoissa. Lue lisää →