Lauantain lähdön erityisohjeet

Järjestäjän ohjeita lauantain yhteislähtöä varten:

  • Varaa aikaa riittävästi; kävelyvauhdilla lähtöpaikalle siirtymiseen menee aikaa noin tunti!
    • Lähtöön kuljetaan kapeaa polkua ylämäkeen, jossa ohittaminen on haastavaa
  • K-market Kilpishallin pihalla on kaksi kilpailijoille tarkoitettua käymälää. Käymälöiden niukkuuden vuoksi suosi oman majapaikan vessaa. Huomioi, että parkkipaikan jälkeen lähtöpaikalla ei vessoja ole.
  • GPS-laitteita käytetään sarjoissa H21A, D21A, HA, DA, HDA kaikilla kilpailijoilla;  varatkaa riittävästi aikaa laitteiden noutoon!
  • Lähtöpaikalla ei ole tarjolla juomaa. Kertakäyttöiset juomapakkaukset voi jättää lähtöpaikalla oleviin jätesäkkeihin.
  • Lähtöpaikalta ei ole varustekuljetusta!

TOIMINTA LÄHDÖSSÄ:

Lähtö tapahtuu yhteislähdöllä klo 13. Lähtöön järjestäydytään rintanumeroittain 30 joukkueen riveihin oheisen kaavion mukaisesti (ensimmäiseen riviin nrot 1-30, toiseen nrot 31-60, kolmanteen nrot 61-90, jne.). Kunkin riviin päässä on kyltti, joka osoittaa riviltä lähtevät joukkueet (esim. 121-150). Kuunnelkaa lähdössä järjestäjän ohjeita!

Lähtöriveihin siirtyminen aloitetaan noin 10 minuuttia ennen lähtöä. Karttojen jakaminen aloitetaan 3 minuuttia ennen lähtöä. Kartanjakajat antavat sinulle kilpailunumeroasi vastaavan kartan. Parisarjojen kartat on nidottu yhteen. Varmista, että kilpailunumerosi ja kartan numero ovat samat. Viimekädessä suunnistaja itse vastaa, että hänellä on oikea kartta.

Karttaa ei saa avata ennen lähtömerkkiä.

Yhteislähtö suljetaan 2 min ennen lähtöä. Myöhästyneet eivät pääse maastoon yhteislähdössä vaan myöhemmin.