Kuntosarjan arvontapalkinnot

Lunastamatta ovat arvontapalkinnot seuraaville kuntosarjalaisille: 1045 (Jimi Repo ja Pauliina Repo, RastiPiikkiö), 1181 (Juha Torkko), 1167 (Esa Leppäniemi, Vetelin Urheilijat) ja 1144 (Antti Härkönen, Pudasjärven Urheilijat).

Palkinnot voidaan lähettää voittajille, kun ilmoittavat yhteystietonsa s-postitse: taulavuori<ät>kotikone.fi tai p. 040 848 1665 viimeistään su 12.8.2018.

Löytötavarat

Kilpailukeskuksen purkamisen yhteydessä löytyi järjestäjälle kuulumattomia kompasseja, emit-kortteja ym. suunnistusvarusteita.

Tiedustelut tuula.aho@alatornionpirkat.com tai p.040 8420654

Kiitokset!

Suomen Tunturisuunnistus 2018 on saatu päätökseen. Järjestävä seura Alatornion Pirkat kiittää osallistujia ja tukijoita!

Tapahtuman kehittämiseksi toivomme palautetta. Ole hyvä ja täytä lomake netissä viimeistään 12.8. Linkki kyselyyn.

Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Kilpisjärvellä Länsi-Rajan Rastin isännöimänä. Tervetuloa!

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston 80. vuotispalkinto

Molempina päivinä jaettiin Pallas-Yllästunturin kansallispuiston 80. juhlavuoden kunniaksi Kesänkijärven varaustuvan lahjakortti. Toisena päivänä palkinnon sai Kiia Miettinen. Onnittelut onnekkaalle!

Tunturisuunnistus 2018 saatu päätökseen

Toinen kilpailupäivä on saatu päätökseen pääosin aurinkoisessa kelissä. Pääsarjoissa käytiin kärjen osalta varsin erityyppiset kilpailut. H21A sarjan ylivoimaiseen voittoon suunnistivat myös sunnuntaina Helsingin Suunnistajien pari Einari Heinaro ja Veli Kangas. Yhteisajoissa eroa seuraaviin kertyi lähes 50 minuuttia. D21A sarjassa käytiin sekuntipeliä loppuun asti. Kärkikolmikko mahtui viiden minuutin sisään ja Rasti-Lukon Marika Heinikangas ja Liisi Hentonen kuittasivat voiton vain 13 sekunnin erolla.  Lue lisää →

Ensimmäinen päivä kilpailtu

Tunturisuunnistuksen 2018 ensimmäinen päivä on saatu kilpailtua suosiollisessa suunnistuskelissä. Pääsarjoissa kärkipaikan ottivat Helsingin Suunnistajien Einari Heinaro ja Veli Kangas sarjassa H21A, Vetelin Urheilijoiden Anne Polso ja Tanja Rannila sarjassa D21A sekä Keuruun Kisailijoiden Juha Martikainen ja Sari Anttonen sarjassa HDA. Sunnuntaina jatketaan yhteislähdölla klo 9:30 kilpasarjoissa ja klo 9:45 kuntosarjoissa.

Kaikki tulokset täältä: http://www.resultfellows.com/2018/tunturi/ Lue lisää →

Kilpailut voivat alkaa!

Järjestyksessään 35. Suomen Tunturisuunnistuksen valmistelut ovat edenneet hyvin ja toivotamme kilpailijat, kannustajat ja huoltajat tervetulleeksi Äkäslompolon Karilaan. Osallistujia on viimeisten muutosten jälkeen 810 henkilöä. Kuntosarjoihin on toki mahdollista ilmoittautua vielä paikanpäälläkin.

Kilpailukeskuksesa Navettagalleriassa on hyvät ravintola- ja kahvilapalvelut. Paikalla on lisäksi urheiluvarustemyyntiä Keltamäen ja Suunnistajan Kaupan osalta. Team Sportia Äkäslompolo palvelee myös kisapäivisin la-su klo 10-16. Lue lisää →