Majoitustarjoukset

 

Äkäshotelli

Lapland Hotels Äkäshotelli tunnetaan sen ”kirkkomaisesta” ulkomuodosta, joka jatkuu läpi päärakennuksen. Laadukkaat lomahuoneistot tekevät hotellikokonaisuudesta Ylläksen monipuolisimman.

Majoitushintaan sisältyy Aitojen makujen aamiainen, allasosaston- sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan. Tarjous voimassa 27.7. -2.8.2020. Varaa verkkokaupastamme osoitteesta www.laplandhotels.com varauskoodilla PROSUUNNISTUS.

https://booking.laplandhotels.com//l/fi/dccd62a77

Saaga

Kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga sijaitsee Ylläsjärven puolella, josta avautuvat upeat näköalat taivaan rantaan asti. Tunnelmallinen allasosasto porealtaineen ja höyrysaunoineen tarjoaa oivat mahdollisuudet rentoutumiseen laadukkaassa hotellissamme.

Majoitushintaan sisältyy Aitojen makujen aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan Huomioithan, että kylpylän käyttö ei sisälly Chalet-majoituksen hintaan. Tarjous voimassa 27.7. -2.8.2020. Varaa verkkokaupastamme osoitteesta www.laplandhotels.com varauskoodilla PROSUUNNISTUS.

https://booking.laplandhotels.com//l/fi/799948100

Ylläskaltio

Lapland Hotels Ylläskaltio tarjoaa mutkattoman majoituksen saunallisissa ja savuttomissa huoneissa. Kodikas hotellihuone myös neljälle henkilölle.

Aitoihin pohjoisen makuihin ja puhtaisiin raaka-aineisiin nojaava aamiaisemme sisältyy majoitushintaan. Kaikissa huoneissa on oma sauna. Tarjous on voimassa 30.7. – 2.8.2020. Varaa verkkokaupastamme osoitteesta www.laplandhotels.com varauskoodilla PROSUUNNISTUS.

https://booking.laplandhotels.com//l/fi/b447fae74